menu
now
Przyjazd
Wyjazd
Rezerwacja

Wigilia Firmowa

Oferta wigilijna

Czas przedświąteczny to idealny moment, aby podziękować swoim pracownikom za wspólnie spędzony rok. To również doskonała okazja do integracji zespołu podczas Wigilii Firmowej. Proponujemy kompleksową organizację spotkań przedświątecznych w odpowiedniej oprawie i ciepłej atmosferze. Sprawimy aby te chwile były wyjątkowymi momentami w życiu firmy, a także okazją do szczerej rozmowy i wspólnego ucztowania przy pysznym jedzeniu i suto zastawionym stole.

Zapewniamy

  • elegancką kolację w formie serwowanej lub w formie bufetu,
  • uroczystą dekorację stołów i sali,
  • profesjonalną obsługę,
  • opłatek dla uczestników,
  • nastrojową muzykę świąteczną,
  • pięknie przystrojoną choinkę.

Na Państwa życzenie:

(za dodatkową opłatą):
  • fotograf,
  • prezenty dla gości,
  • Święty Mikołaj,
  • muzyka na żywo.

Propozycje menu

Menu 1

145 zł/brutto/os.



ZUPA :

  • Barszcz czerwony, uszka z grzybami,

 

OBIAD SERWOWANY :
(1 danie do wyboru)

  • Dorsz filet w cieście piwnym,
  • Polędwiczka wieprzowa,
  • Placki z cukinii

Puree ziemniaczano-dyniowe, surówka z marynowanej rzepy, pora i gruszki, sos grzybowy.

 

DESER SERWOWANY :
(1 do wyboru)

  • Sernik wiedeński,
  • Brownie czekoladowe,

Bita śmietana, sos żurawinowy


NAPOJE:

  •  Soki, woda, kompot z suszu,
  •  Bufet z kawą i herbatą

Menu 2

180 zł/brutto/os.



ZUPA:
(1 do wyboru)

  • Barszcz czerwony z uszkami,
  • Rybna z ziemniakami,
  • Grzybowa z zacierką.


OBIAD:
(podany na półmiskach)

  • Dorsz filet w cieście piwnym,
  • Polędwiczka wieprzowa z grilla.
  • Puree ziemniaczano-dyniowe.
  • Pierogi z kapustą i grzybami.
  • Krokiety z serem i pieczarkami.
  • Surówka z marynowanej rzepy, pora i gruszki
  • Kapusta z grochem.
  • Ćwikła z chrzanem.

DESER:
(w bufecie)

  • Makowiec z lukrem,
  • Sernik wiedeński,
  • Brownie czekoladowe.


NAPOJE:

  • Soki, woda, kompot z suszu,
  • Bufet z kawą i herbatą

Menu 3

245 zł/brutto/os.



ZUPA:
(1 do wyboru)

  • Barszcz czerwony z uszkami,
  • Rybna z ziemniakami,
  • Grzybowa z zacierką.


OBIAD:
(podany na półmiskach)

  • Dorsz filet w cieście piwnym,
  • Polędwiczka wieprzowa z grilla.
  • Puree ziemniaczano-dyniowe.
  • Pierogi z kapustą i grzybami.
  • Krokiety z serem i pieczarkami.
  • Surówka z marynowanej rzepy, pora i gruszki
  • Kapusta z grochem.
  • Ćwikła z chrzanem.

DESER:
(w bufecie)

  • Makowiec z lukrem,
  • Sernik wiedeński,
  • Brownie czekoladowe.


ZIMNE ZAKĄSKI:

  • Mięsa pieczone(schab ze śliwką, boczek sous-vide, szynka w miodzie).
  • Sałatka żydowska.
  • Śledź w śmietanie.
  • Ryba po grecku.
  • Tatar z wędzonego łososia w kruchym ciasteczku.
  • Galareta drobiowa.
  • Pasztet z grzybami.
  • Pieczywo jasne i ciemne.

NAPOJE:

  • Soki, woda, kompot z suszu,
  • Bufet z kawą i herbatą

Menu 4

290 zł/brutto/os.



PRZYSTAWKA:
(1 do wyboru)

  • Tatar z suszonego pomidora,
    marynowana cukinia, grzanka żytnia, szczypiorek,
  • Pieczony burak marynowany
    w pomarańczy, ser pleśniowy, sos mango-chilli.


ZUPA (1 do wyboru):

  • Barszcz czerwony z uszkami,
  • Rybna z ziemniakami,
  • Grzybowa z zacierką.

 

OBIAD:
(podany na półmiskach)

  • Dorsz filet w cieście piwnym,
  • Karp dzwonko z krążkami cebulowymi,
  • Polędwiczka wieprzowa z grilla,
  • Puree ziemniaczano-dyniowe,
  • Pierogi z kapustą i grzybami,
  • Krokiety z serem i pieczarkami,
  • Makaron z makiem i bakaliami,
  • Surówka z marynowanej rzepy, pora i gruszki,
  • Kapusta z grochem,
  • Ćwikła z chrzanem.


DESER:
(w bufecie):

  • Makowiec z lukrem,
  • Piernik z powidłami,
  • Sernik wiedeński,
  • Brownie czekoladowe.


ZIMNE ZAKĄSKI:

  • Mięsa pieczone(schab ze śliwką, boczek sous-vide, szynka w miodzie)
  • Jajka z dipem kurkowo-szczypiorkowym
  • Sałatka jarzynowa
  • Śledź pod pierzynką
  • Karp po żydowsku
  • Tatar z wędzonego łososia w kruchym ciasteczku
  • Galareta drobiowa
  • Pasztet z grzybami
  • Pieczywo jasne i ciemne.


CIEPŁA KOLACJA W BUFECIE:
(1 do wyboru)

  • Barszcz biały z kiszoną kapustą i żeberkami,
  • Bigos staropolski z kiełbasą i śliwką.

 

NAPOJE:

  •  Soki, woda, kompot z suszu,
  •  Bufet z kawą i herbatą

Już dziś zarezerwuj termin świątecznej kolacji

Kontakt:

Gwarancja satysfakcji

Nieustająco dbamy o zadowolenie naszych Gości.

83%
Celująca
4101 oceny w 13 portalach

Kontakt

Hotel Śląsk

ul. Oporowska 60 (boczna Grabiszyńskiej)
53-434 Wrocław | Fabryczna

Dołącz do nas