menu
now
Przyjazd
Wyjazd
Rezerwacja

Wigilia Firmowa

Świąteczne spotkania przy wspólnym stole

Oferta wigilijna

Czas przedświąteczny to idealny moment, aby podziękować swoim pracownikom za wspólnie spędzony rok. To również doskonała okazja do integracji zespołu podczas Wigilii Firmowej. Proponujemy kompleksową organizację spotkań przedświątecznych w odpowiedniej oprawie i ciepłej atmosferze. Sprawimy aby te chwile były wyjątkowymi momentami w życiu firmy, a także okazją do szczerej rozmowy i wspólnego ucztowania przy pysznym jedzeniu i suto zastawionym stole.

Zapewniamy

  • elegancką kolację w formie serwowanej lub w formie bufetu,
  • uroczystą dekorację stołów i sali,
  • profesjonalną obsługę,
  • opłatek dla uczestników,
  • nastrojową muzykę świąteczną,
  • pięknie przystrojoną choinkę.

Na Państwa życzenie:

(za dodatkową opłatą):
  • fotograf,
  • prezenty dla gości,
  • Święty Mikołaj,
  • muzyka na żywo.

Propozycje menu

Menu 1

110 zł/brutto/os.



ZUPA (1 do wyboru):

  • - Barszcz czerwony z uszkami,
  • - Rybna z ziemniakami,
  • - Grzybowa z zacierką.

 

DANIE GŁÓWNE (1 do wyboru):

  • - Karp (dzwonek) z chrupiącą skórką, puree ziemniaczane,
    warzywa gotowane, sos grzybowy.
  • - Dorsz filet w cieście piwnym, czarna soczewica,
    sałatka z młodego szpinaku, sos grzybowy.


CIEPŁE PRZEKĄSKI (2 do wyboru):

  • - Pierogi z kapustą i grzybami,
  • - Krokiety z serem i pieczarkami,
  • - Kapusta z grochem i suszoną śliwką,
  • - Makaron z makiem i bakaliami.

 

DESER (2 do wyboru):

  • - Makowiec z lukrem,
  • - Piernik z powidłami i polewą czekoladową,
  • - Sernik z sosem malinowym,
  • - Brownie czekoladowe z sosem wiśniowym.


NAPOJE:

  •  - Soki, woda, kompot z suszu,
  •  - Bufet z kawą i herbatą


Menu 2

165 zł/brutto/os.



ZUPA (1 do wyboru):

  • - Barszcz czerwony z uszkami,
  • - Rybna z ziemniakami,
  • - Grzybowa z zacierką.

 

DANIE GŁÓWNE (1 do wyboru):

  • - Karp (dzwonek) z chrupiącą skórką, puree ziemniaczane,
    warzywa gotowane, sos grzybowy.
  • - Dorsz filet w cieście piwnym, czarna soczewica,
    sałatka z młodego szpinaku, sos grzybowy.


CIEPŁE PRZEKĄSKI (2 do wyboru):

  • - Pierogi z kapustą i grzybami,
  • - Krokiety z serem i pieczarkami,
  • - Kapusta z grochem i suszoną śliwką,
  • - Makaron z makiem i bakaliami.

 

ZIMNE ZAKĄSKI PRZEKĄSKI:

  • - Mięsa pieczone(schab ze śliwką, szynka w miodzie,
    pasztet z grzybami),
  • - Sałatka jarzynowa lub żydowska,
  • - Śledź w śmietanie lub po kaszubsku,
  • - Ryba po grecku lub tatar z wędzonego łososia.
  • - Tymbaliki z łososia lub karp po żydowsku
  • - Rostbef wolnopieczony z sosem malinowym,
  • - Pasztet z grzybami
  • - Pieczywo jasne i ciemne.


DESER (3 do wyboru):

  • - Makowiec z lukrem,
  • - Piernik z powidłami i polewą czekoladową,
  • - Sernik z sosem malinowym,
  • - Brownie czekoladowe z sosem wiśniowym.


NAPOJE:

  •  - Soki, woda, kompot z suszu,
  •  - Bufet z kawą i herbatą


Już dziś zarezerwuj termin świątecznej kolacji

Kontakt:

ZAPRASZAMY!

Gwarancja satysfakcji

Nieustająco dbamy o zadowolenie naszych Gości.

83%
Celująca
4101 oceny w 13 portalach

Kontakt

Hotel Śląsk

ul. Oporowska 60 (boczna Grabiszyńskiej)
53-434 Wrocław | Fabryczna

Dołącz do nas