W życiu każdego z nas przychodzi czas w którym ostatni raz żegnamy się z bliską osobą. To czas wspomnień, bliskości i zadumy. Zaproszenie na stypę jest wyrazem gościnności i sposobem na podziękowanie za przybycie na ceremonię pogrzebową i okazanie współczucia, a obyczaj ten jest znany i praktykowany od wieków.
W tych trudnych chwilach oferujemy pomoc w organizacji stypy/konsolacji. Przygotujemy przyjęcie pożegnalne w odpowiedniej atmosferze i z należnym szacunkiem.
ZUPA:
Tradycyjny rosół z domowym makaronem.
DANIE GŁÓWNE*:
Filet drobiowy sous-vide z suszonymi pomidorami,
Tradycyjny kotlet schabowy,
Karczek pieczony z sosem pieczeniowym.
DODATKI*:
Ziemniaki z wody z masełkiem i koperkiem,
Kluski śląskie z cebulką,
Ziemniaki pieczone w aromatycznych przyprawach.
SURÓWKI*:
Surówka z buraczków,
Surówka z białej kapusty,
Surówka wiosenna.
DESER*:
Sernik z sosem owocowym,
Szarlotka z bitą śmietaną,
Brownie z sosem owocowym i bitą śmietaną.
NAPOJE:
Woda z miętą i cytryną, sok pomarańczowy oraz jabłkowy, bez ograniczeń podczas trwania uroczystości,
Bufet z kawą i herbatą bez ograniczeń podczas trwania uroczystości
*Proszę o wybranie jednej pozycji np. Tradycyjny kotlet schabowy z kluskami śląskimi, buraczkami i szarlotka.
ZUPA:
Tradycyjny rosół z domowym makaronem.
DANIE GŁÓWNE (Półmiski mięs):
Filet drobiowy sous-vide z suszonymi pomidorami,
Tradycyjny kotlet schabowy,
Karczek pieczony z sosem pieczeniowym.
DODATKI:
Ziemniaki z wody z masełkiem i koperkiem,
Kluski śląskie z cebulką,
Ziemniaki pieczone w aromatycznych przyprawach.
BUKIET SURÓWEK:
Surówka z buraczków,
Surówka z białej kapusty,
Surówka wiosenna.
DESER:
Sernik podawany w bufecie (1szt./os)
(możliwość rozbudowania menu o większą ilość deserów)
NAPOJE:
Woda z miętą i cytryną, sok pomarańczowy oraz jabłkowy, bez ograniczeń podczas trwania uroczystości,
Bufet z kawą i herbatą bez ograniczeń podczas trwania uroczystości.
*Możliwość rozszerzenia menu o dania wegetariańskie/wegańskie
ZUPA:
Tradycyjny rosół z domowym makaronem.
DANIE GŁÓWNE (Półmiski mięs):
Filet drobiowy sous-vide z suszonymi pomidorami,
Tradycyjny kotlet schabowy,
Karczek pieczony z sosem pieczeniowym,
Polędwiczka wieprzowa z sosem borowikowym.
DODATKI:
Ziemniaki z wody z masełkiem i koperkiem,
Kluski śląskie z cebulką,
Ziemniaki pieczone w aromatycznych przyprawach,
Kopytka z boczkiem.
BUKIET SURÓWEK:
Surówka z buraczków,
Surówka z białej kapusty,
Surówka wiosenna.
DESER:
Mix ciast podanych w bufecie (1szt./os)
(sernik ,szarlotka, brownie)
NAPOJE:
Woda z miętą i cytryną, sok pomarańczowy oraz jabłkowy, bez ograniczeń podczas trwania uroczystości,
Bufet z kawą i herbatą bez ograniczeń podczas trwania uroczystości.
*Możliwość rozszerzenia menu o dania wegetariańskie/wegańskie
ul. Oporowska 60 (boczna Grabiszyńskiej)
53-434 Wrocław | Fabryczna
Dane firmowe