Krem porowo-ziemniaczany
Racuszki drobiowe
Tilapia w sosie śmietanowym
Cukinia zapiekana z mozzarellą
Ryż curry, smażone bramborki
Sałatka wiosenna, marchewka z ananasem
Deser bananowy z sosem czekoladowym
Woda mineralna, soki owocowe
Koperkowa z lanymi kluskami
Karkówka pieczona w sosie pieczeniowym
Morszczuk w sezamie
Makaron ryżowy z warzywami
Kasza z cebulką, kluski śląskie
Surówka z buraczków, modra kapusta
Brownie czekoladowe z sosem wiśniowym
Woda mineralna, soki owocowe
Zupa ogórkowa
Gulasz drobiowy
Pulpeciki rybne w sosie koperkowym
Pierogi ze szpinakiem
Placki ziemniaczane, pęczotto
Sałatka colesław, kalafior w bułce tartej
Mus gruszkowy na biszkopcie
Woda mineralna, soki owocowe
Krem z kalafiora
Paprykowe kotleciki mielone
Mintaj w cieście piwnym
Spaghetti z pesto bazyliowym
Ryż z warzywami, ziemniaki puree
Mizeria, surówka z kap. pekińskiej
Sernik wiedeński z sosem malinowym
Woda mineralna, soki owocowe
Zupa pieczarkowa
Pieczeń rzymska w ciemnym sosie
Miruna w panierce
Pierogi ruskie
Buraczane pęczotto, ziemniaki z wody
Surówka z pora, karmelizowane marchewki
Sałatka owocowa z jogurtem
Woda mineralna, soki owocowe
Zupa meksykańska
Udko z kurczaka
Miruna zawijana w boczku
Penne arrabiatta
Pieczone ziemniaczki, grzybowe risotto
Surówka z białej kapusty, sałatka szwedzka
Patera świeżych owoców
Woda mineralna, soki owocowe
Rosół staropolski
Kotlet schabowy
Tagliatelle z łososiem
Zapiekanka z warzywami
Ziemniaki puree, kopytka
Kapusta zasmażana, sałata ze śmietaną
Ciasto z jabłkami, sos czekoladowy
Woda mineralna, soki owocowe
Bufet od 20 osób. W przypadku mniejszej liczby gości, dopłata do 20 osób.
ul. Oporowska 60 (boczna Grabiszyńskiej)
53-434 Wrocław | Fabryczna
Dane firmowe